Mennen

MAANDAG

De menleden zijn op maandagavond bij de Willaerruiters te vinden in onze 28 x 80 meter baan. Instructrices Cornelie de Geijter – Pries en Anne Zaayer geven les. De instructrices geven om de week les.

 

Door middel van walkietalkies wordt er gecommuniceerd met de menners waardoor zij de instructies luid en duidelijk kunnen verstaan.

 

MAANDAG – 3 lessen van 45 minuten.
De eerste les begint om 18:45 uur.


Word ook lid

Paarden

DINSDAG EN DONDERDAG

Paardenleden kunnen op dinsdag en donderdag terecht bij de Willaerruiters om aan de lessen deel te nemen. Deze worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs. Op dinsdag wordt er springles gegeven door Guido Jan Schoemaker en op donderdagavond worden er door Helma van Harselaar dressuurlessen gegeven.

 

Guido Jan is zelf op hoog niveau actief in de spring- en eventingsport en Helma is naast een enthousiaste instructrice tevens KNHS jurylid tot en met ZZL. Helma is al jaren actief in de paardensport, voorheen als dressuur- spring- en eventingamazone, tegenwoordig voornamelijk dresuurmatig aan het trainen met wedstrijdcombinaties en als ORUN instructrice.

 

DINSDAG, springles – 4 lessen van 45 minuten.
Van 18.45 uur tot 21.45 uur

 

DONDERDAG, dressuurles – 4 lessen van 45 minuten.
Van 18.15 uur tot 21.15 uur


Word ook lid

Pony's

WOENSDAG

Ponyleden krijgen op woensdagavond les. Onze leden nemen hun eigen pony mee om te lessen op onze accomodatie. De ene week worden ze begeleid in dressuur, de daaropvolgende week in het springen. De springles wordt gegeven door Florinoor Hoogland. Florinoor is allround instructrice en internationaal eventingruiter. Ze is zeer ervaren in de sport en kan op elk niveau de ponyruiter verder helpen. De dressuurles wordt verzorgd door Annika Posthumus. Door rust en vertrouwen worden onze ponyleden begeleidt naar een goede band tussen pony en ruiter.

 

Andere activiteiten voor de ponyleden worden georganiseerd door de oudercommissie. Zo wordt er bijvoorbeeld een gezellig ponykamp georganiseerd, gaan de ruiters één keer per jaar op crosstraining, slapen ze een nachtje in de kantine en waaien ze uit tijdens een gave strandrit. Dit alles onder leiding van de oudercommissie, een aantal ouders en paardenleden.

 

In 2019 is er voor het eerst een zestal gevormd en niet zonder succes. De zeven meiden hadden hard getraind en wisten zich voor de Gelderse kampioenschappen te selecteren. Daar ging het ook goed en ze mochten door naar de Nederlandse kampioenschappen. Daar behaalden ze de vijfde plaats!

 

WOENSDAG, om de week spring- en dressuurles – 3 lessen van 45 minuten. Van 18.15 uur tot 20.30 uur


Word ook lid

Neem contact op

Meer weten over Paardensportvereniging De Willaerruiters? Vragen over lessen, wedstrijden, vrij rijden en/of andere activiteiten? Wellicht behoefte aan een kennismaking of proefles voordat jij je bij ons inschrijft? Schroom dan niet en neem contact op!

Contact

Nieuwsbrief

Regelmatig op de hoogte gehouden worden van activiteiten bij Paardensportvereniging De Willaerruiters? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Contact

PSV de Willaerruiters
Willaerlaan 125
3925 HM Scherpenzeel

033 - 277 38 38
info@willaerruiters.nl KvK: 40120967

Inschrijfformulier Uitslagenformulier
Upload je foto Privacyverklaring
Cookiebeleid

Realisatie door Zeker Zichtbaar