Mennen

MAANDAG

De menleden zijn op maandagavond bij de Willaerruiters te vinden in onze 28 x 80 meter baan. Cornelie de Geyter en Milou Huisman wisselen elkaar wekelijks af zodat er een variatie is. Door middel van walkietalkies wordt er gecommuniceerd met de menners waardoor zij de instructies luid en duidelijk kunnen verstaan.

 

Sinds 2019 hebben we ook een zogenaamde ”guppenles”. Jonge en enthousiaste menners krijgen de eerste maandag van de maand les van Milou Huisman.

 

MAANDAG – 4 lessen van 45 minuten.
De eerste les begint om 18:45 uur.

 

Een keer in de maand wordt er guppenles gegeven. Deze les begint om 18:30 uur en de overige lessen beginnen een kwartier later dan gebruikelijk.


Word ook lid

Paarden

DINSDAG EN DONDERDAG

Paardenleden kunnen op dinsdag en donderdag terecht bij de Willaerruiters om aan de lessen deel te nemen. Deze worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs. Op dinsdag wordt er springles gegeven door Arno Zegers en op donderdagavond worden er door Helma van Harselaar dressuurlessen gegeven.

 

Arno is zelf op hoog niveau actief in de spring- en eventingsport en Helma is naast een enthousiaste instructrice tevens KNHS jurylid tot en met ZZL. Helma is al jaren actief in de paardensport, voorheen als dressuur- spring- en eventingamazone, tegenwoordig voornamelijk dresuurmatig aan het trainen met wedstrijdcombinaties en als ORUN instructrice.

 

DINSDAG, springles – 4 lessen van 45 minuten.
De eerste les begint om 19:00 uur.

 

DONDERDAG, dressuurles – 4 lessen van 45 minuten.
De eerste les begint om 19:00 uur.


Word ook lid

Pony's

WOENSDAG

Ponyleden krijgen op woensdagavond les. De ene week worden ze begeleid in dressuur, de daaropvolgende week in het springen. De springles wordt gegeven door Florinoor Hoogland. Florinoor is allround instructrice en internationaal eventingruiter. Ze is zeer ervaren in de sport en kan op elk niveau de ponyruiter verder helpen. Op dit moment (april 2021) zijn we bezig met proeflessen om een nieuwe dressuurinstructeur of instructrice te vinden die goed bij onze vereniging past.

 

Andere activiteiten voor de ponyleden worden georganiseerd door de oudercommissie. Zo wordt er bijvoorbeeld een gezellig ponykamp georganiseerd, gaan de ruiters één keer per jaar op crosstraining, slapen ze een nachtje in de kantine en waaien ze uit tijdens een gave strandrit. Dit alles onder leiding van de oudercommissie, een aantal ouders en paardenleden.

 

In 2019 is er voor het eerst een zestal gevormd en niet zonder succes. De zeven meiden hadden hard getraind en wisten zich voor de Gelderse kampioenschappen te selecteren. Daar ging het ook goed en ze mochten door naar de Nederlandse kampioenschappen. Daar behaalden ze de vijfde plaats!

 

WOENSDAG, om de week spring- en dressuurles – 3 lessen van 45 minuten. De eerste les begint om 18:15 uur.


Word ook lid

Guppenclub

WOENSDAG

Voor de lessen van de ponyclub is er wekelijks een ”guppenles”, onder begeleiding van Florinoor Hoogland. De jonge ‘guppen’ leren spelenderwijs ponyrijden. Tijdens de lessen kunnen de ze, als dat nog nodig is, begeleid worden door een ouder. De ‘Guppenclub’ is op woensdag vóór de reguliere ponylessen, op deze manier kunnen ‘guppen’ doorgroeien naar de ponylessen.

 

Update april 2021 – op dit moment worden er helaas geen guppenlessen gegeven omdat er veel guppenruiters doorgestroomd zijn naar de reguliere ponylessen. We hopen dat er in de toekomst weer genoeg animo voor de guppenles is en we dit weer kunnen opstarten.

 

WOENSDAG, om de week spring- en dressuurles – 1 les van 45 minuten. De les begint om 17:30 uur.


Word ook lid

Neem contact op

Meer weten over Paardensportvereniging De Willaerruiters? Vragen over lessen, wedstrijden, vrij rijden en/of andere activiteiten? Wellicht behoefte aan een kennismaking of proefles voordat jij je bij ons inschrijft? Schroom dan niet en neem contact op!

Contact

Nieuwsbrief

Regelmatig op de hoogte gehouden worden van activiteiten bij Paardensportvereniging De Willaerruiters? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Contact

PSV de Willaerruiters
Willaerlaan 125
3925 HM Scherpenzeel

033 - 277 38 38
info@willaerruiters.nl KvK: 40120967

Inschrijfformulier Uitslagenformulier
Upload je foto Privacyverklaring
Cookiebeleid

Realisatie door Zeker Zichtbaar